Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Eday Housing Service

Contactgegevens

AdresToon op kaartWillemsstraat 20
1015 JD  AMSTERDAM
Telefoon020-4236290
Websitewww.eday.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (9)
Snelheid (9)
Prijs-kwaliteitverhouding (8)
M. Besser25 september 2009
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (8)
Klant geweest: onbekend (Verhuur van onze woning)
Adres woning: Beemsterstraat
Prima club, ze werken transparant en snel, en hanteren volgens mij een prima werkwijze. Woning was binnen 10 dagen verhuurd. Integere verhuurmakelaar over de vloer. De man wist veel van lokale regelgeving.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Het tijdelijk verhuren van woningen aan bedrijven en expats is een vakgebied waarvoor een gedegen kennis van de Amsterdamse woningmarkt, en de regelgeving daaromtrent benodigd is. Er zijn immers een hoop voorwaarden waaraan u als verhuurder/huiseigenaar dient te voldoen, en een flink aantal regels van de Dienst Wonen die van toepassing zijn. Daarom is het werken met een partner die over alle kennis van de woningmarkt beschikt van groot belang.

En juist doordat wij bij Eday Housing Service volledig op de hoogte zijn van alle regelgeving, kunnen wij een persoonlijke aanpak bieden, die een legale, betrouwbare en een comfortabele manier van verhuren voorstaat.

Eday bemiddelt reeds jaren succesvol tussen huiseigenaren en zgn. expatriates en bedrijven, wat resulteert in vele tevreden klanten en een uitstekend trackrecord.