Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Drieklomp Nunspeet B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartF.A. Molijnlaan 3 
8071 AA  Nunspeet
Telefoon0341278383
Fax0341278380
Websitewww.drieklomp.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters biedt u als familiebedrijf een compleet zicht op de betere woningmarkt van de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en het Gooi.
Met vestigingen in Voorthuizen, Nunspeet, Zeist en Eemnes bemiddelt Drieklomp in de verkoop van boerderijen, villa's en landhuizen "in het groen".

Daarnaast is de afdeling woningmakelaardij aktief op het gebied van aankoopbegeleiding voor kopers, taxaties, en de begeleiding bij onteigeningen en verplaatsingen aan overheid en/of projectontwikkelaars.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is uitgever van een bijzonder fraai woonmagazine waarin al het woning- en bedrijfsaanbod wordt gepresenteerd. U kunt dit 150 pagina's full-colour magazine aanvragen via internet of rechtstreeks bij de kantoren.

U komt ons regelmatig tegen in de landelijke woonbladen Vivenda, Gardens and Country en Residence en op diverse woonbeurzen zoals the Jumping Amsterdam, The Country Fair in Doorn, de TNT Golf-Open te Hilversum en de Home & Garden Fair. Beurzen waar wij u als liefhebber van het buitenleven kunnen ontmoeten!

Voor het topsegment van de exclusieve woningmarkt wordt door Drieklomp een Green Label toegekend. Een kwaliteitskeurmerk voor de meest verwende huizenkoper.
U kunt deze woningen rechtstreeks bekijken op www.drieklompgreenlabel.com.

Om een exclusieve presentatie te waarborgen heeft Drieklomp een erkend reclamebureau ingeschakeld voor een stijlvolle en vooral kwalitatieve weergave van het woningaanbod.

Onze aanpak verschilt wezenlijk van andere makelaars, niet plaatselijk maar landelijk.
Wij zien u graag op één van onze vestigingen waar wij u alles kunnen vertellen over ons unieke verkoopplan.