Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

Contactgegevens

AdresToon op kaartDe Lange West 110 
9201 CH  Drachten
Telefoon0512512700
Fax0512514951
Websitewww.dijkstra-heida.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs bv is een modern makelaarskantoor met ruim 35 jaar ervaring in Drachten en omgeving. Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle eenmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.

Onze makelaars zijn geregistreerd in het register CRMT en mogen zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen. Daarnaast zijn onze medewerkers gecertificeerd door de SEH, Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. De ondersteuning vindt plaats door een professioneel secretariaat. Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs b.v. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), wat betekent dat onze twee makelaars een vakopleiding hebben gevolgd en door de rechter zijn be√ędigd.

Makelaardij
Het makelaarsvak is een vertrouwensvak, dat weten we bij Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs b.v. als geen ander. Of het nu gaat om een particulier die zijn huis wil verkopen, de ondernemer die bedrijfsruimte zoekt, de gemeente die een bedrijfsterrein wil ontwikkelen of de belegger die op zoek is naar een gesprekspartner. Allemaal hebben zij behoefte aan een adviseur die exclusief hun belang behartigt en met wie het ook op het persoonlijk vlak 'klikt'. Kennis van de markt is essentieel, maar het persoonlijke contact is minstens zo belangrijk.

Hypotheken
Bij de aankoop van een huis hoort meestal ook het afsluiten van een hypotheek. Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs b.v. is ook onafhankelijk hypotheekadviseur. Ons kantoor is niet afhankelijk van een bepaalde geldverstrekker, maar aangesloten op een tweetal databanken waar afhankelijk van uw wensen, een koppeling gemaakt wordt met de meest ideale hypotheekverstrekker voor uw situatie.

Verzekeringen
Ook moet het huis goed verzekerd zijn. Op verzekeringsgebied heeft ons kantoor een samenwerking met Assurantiekantoor Tj. de Roos aan de Weibuorren 75 te Ureterp, zie voor meer informatie: www.kantoorderoos.nl.