Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Woonkamer Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartPadangstraat 36
7535 AD  Enschede
Telefoon053-432 94 39
Fax053-432 30 59
Websitedewoonkamermakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

De Woonkamer Makelaardij is één van de jongste onafhankelijke makelaarskantoren in Enschede. Wij beschouwen de woningmarkt als onze core business. In ons kantoorpand in de mooie woonwijk ‘t Hogeland zijn wij voorzien van alle moderne technieken, maar zijn daarbij de authentieke dienstverlening niet uit het oog verloren.

De Woonkamer Makelaardij houdt zich vooral bezig met bemiddeling en advisering In vastgoed en daarbij richten wij ons op de markt voor bestaande woonhuizen en
appartementen. Ons werkgebied sterkt zich uit van Enschede en omgeving tot ver in het Duitse grensgebied. Wij hebben dus niet alleen een interessant huizenaanbod in Nederland, maar ook een uitgebreid huizenaanbod in Duitsland.
Ook voor uw aankoopopdracht kunt u terecht bij De Woonkamer Makelaardij.

Zaken doen met De Woonkamer Makelaardij in Enschede is zaken doen met Ruud Verdonk zelf. Hij zorgt voor een goede onderhandeling en soepele afwikkeling van ingewikkelde zaken rond de aan- en verkoop van uw woning en neemt u daarmee alle zorgen uit handen.
Een persoonlijke benadering van onze klanten staat daarbij voorop. Een hecht team met hardwerkende mensen assisteren hem daarbij.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en u wordt maandelijks op de hoogte gehouden over onze (nieuwe) panden en ontwikkelingen in de markt of kijk op onze internetsite: www.dewoonkamermakelaardij.nl.