Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartPrins Hendrikstraat 90 
2405 AL  Alphen Aan Den Rijn
Telefoon0172472651
Fax0172495959
Websitewww.deerenberg.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 5 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (7,8)
Prijs-kwaliteitverhouding (5,6)
molog 5 februari 2012
Klantvriendelijkheid: (8)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (8)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: lauwers 18
Wij ontvingen altijd het leuke blad Thuis, helaas de afgelopen keer niet ontvangen, bij deze vraag ik u vriendelijkom toezending van uw blad. BVD Hartelijke groeten Fam. Molog.
nico de jong11 december 2011
Klantvriendelijkheid: (7)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (taxatie)
Adres woning: Paradjsweg 50
Ik heb nog niet vaak met makelaars te maken, dus ook geen mening over prijs kwaliteit !!
J. van Seijst17 oktober 2010
Klantvriendelijkheid: (2)Snelheid: (10)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee (verkoop)
Adres woning: Schelfhorst 107 Alphen aan den Rijn
Duur, had enorm veel haast en kwam ongeïnteresseerd over. Ook wilde hij het huis voor veel te weinig te koop zetten. Na zijn vertrek besloten wij direct, dat wij hier niet verder mee wilde.
Er zijn nog 2 beoordelingen verborgen - deze beoordelingen tonen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Deerenberg & Van Leeuwen Uw aankopend makelaar!

Bent u van plan een huis te kopen? Dan is het verstandig de ervaring van Makelaarskantoor Deerenberg & Van Leeuwen in te schakelen. Bij het kopen van een woning moeten de emoties even aan de kant gezet worden om een juiste beoordeling te maken en te komen tot een goede koopprijs. Dergelijke zaken kunt u dan het best overlaten aan een deskundige, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Het vinden van een geschikte woning voor u wordt door de huidige technologie steeds eenvoudiger. Echter bij het aankopen van een woning zijn er nog steeds een groot aantal haken en ogen. Zoals het bepalen van de marktwaarde van de woning én wat dacht u van zaken zoals het bijbehorende bestemmingsplan. Om nog maar te zwijgen over de bouwkundige en juridische aspecten waar u als koper mee te maken krijgt.

Wanneer u uw voorkeur uitspreekt voor een aankoopopdracht bij Deerenberg & Van Leeuwen bent u verzekerd van een zorgeloos aankoopproces. U wordt door uw aankopend makelaar telefonisch op de hoogte gehouden van het actuele woningaanbod dat aan uw wensen en verlangens voldoet. Uw aankopend makelaar is - in overleg met u - aanwezig bij de bezichtigingen van de geselecteerde woningen. Vervolgens overlegt de aankopend makelaar met u over de prijs en de voorwaarden.

Voorafgaand aan de aankoopopdracht is het verstandig uit te laten rekenen hoeveel u daadwerkelijk kunt - en wilt - besteden. Naast de makelaardij van Deerenberg & Van Leeuwen bevindt zich de Hypotheekshop. De Hypotheekshop kan u op korte termijn duidelijkheid verschaffen over zaken zoals de maximale hypotheek en de beste voorwaarden. De Hypotheekshopketen bestaat uit 185 kantoren door heel Nedeland. Vanuit een centrale organisatie worden de scherpste voorwaarden en tarieven ingekocht. Daarnaast is de Hypotheekshop in het bezit van het Keurmerk Hypotheekbemiddeling. Door deze stichting worden zware eisen gesteld aan: kennis van adviseurs, zorgvuldigheid en onafhankelijkheid van het advies en zorgvuldigheid en discretie inzake het gebruik van vertrouwelijke informatie. Binnen het kantoor zijn diverse medewerkers erkend hypotheekadviseur en gecertificeerd als Financieel Planner.

Kortom het inschakelen van makelaarskantoor Deerenberg & Van Leeuwen bij het aankopen van een woning kent voor u een groot aantal voordelen. Zo bent u allereerst verzekerd van een op maat gesneden hypotheekadvies verstrekt door de Hypotheekshop. Ten tweede bent u verzekerd van vakkundige begeleiding bij de beoordeling van de woning. Ten derde bent u verzekerd van een sterke onderhandelingspositie aangaande de koopprijs.

Maak snel een (vrijblijvende) afspraak met één van onderstaande adviseurs. U kunt zowel telefonisch, per fax of per e-mail een afspraak maken. Of kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke toelichting.

Deerenberg & Van Leeuwen makelaardij