Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

W. de Wolf

Contactgegevens

AdresToon op kaartWeissdornweg 27
9693 ZH  Nieuweschans
Telefoon06-45310345
Websitewww.leighshop.eu
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Heeft u een huis gekocht in Duitsland dan kunnen wij uw advies geven wat u allemaal moet regelen. Uit ervaring weten wij dat er een hoop op u afkomt en dat er veel regelt moet worden. In een gesprek geven wij uw advies en een lijst mee wat u allemaal moet regelen en waar u dit kunt doen. Wij vragen voor deze informate en gesprek een bijdrage van € 30-

Mocht u de Duitse taal slecht spreken dan kunnen wij altijd meegaan naar de instanties/bedrijven waar u moet aanmelden. Hier reken wij een uurtarief voor van € 25,- inclusief BTW. Gaat u in Landkreis Leer wonen dan rekenen wij geen reiskosten door. Voor de overige Lankkreisen rekenen wij een geringe km vergoeding. Wij hebben ook een totaal pakket voor een vaste prijs. Informeer bij ons naar de voorwaarden.


Aankoopmakelaar

Heeft u een huis gezien wat u graag wilt kopen dan kunt u ons ook inhuren als aankoopmakelaar. Wij gaan mee met de tweede bezichtiging en we zorgen dat het contract in orde is en de overdracht bij de notaris goed verloopt. Wij kijken of de vraagprijs reeel is en proberen uiteraard te onderhandelen voor een mindere prijs. Wij vragen € 40,- per uur met een maximum van € 750,- Uitgaande van maximaal 3 bezichtingen van een woning. Beide bedragen zijn inclusief BTW en de voorwaarde is dat het huis wat wilt u wilt kopen binnen een straal van 60 km van ons bedrijf ligt.


Administratiekantoor
Ondernemen is spannend.
Als ondernemer ondervindt u dit aan den lijve. Daarom willen ik als administratiekantoor u graag ontlasten. Hoe? Door, indien nodig, uw ‘schoenendoos administratie’ te ordenen. Door het inrichten van een volledig nieuwe administratie. Of door u aan de zijlijn bij te staan met gerichte fiscale- en financiële adviezen als ondersteuning bij cruciale beslissingen. Zo kunt u zich rustig richten op dat waar u het beste in bent: ondernemen.

Ik heb al ruim 15 jaar ervaring als financieel administrateur. Mijn mentaliteit: afspraak is afspraak, niet te veel praten, des te meer doen en geen bureaucratie of administratieve rompslomp.

Doet u zelf uw administratie? Laat ons er dan eens vrijblijvend naar kijken. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak. Vanaf € 40. per maand kunnen wij een kleine administratie perfect verzorgen.