Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Witte Garantiemakelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartKorte Hoogstraat 4a
3131 BK  Vlaardingen
Telefoon010 4343 844
Fax010 435 9334
Websitewww.garantiemakelaars.nl/dewitte
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
W. den Boogert 5 november 2012
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (verkoop)
Kan nog geen mening geven omdat ik nog geen persoonlijk gesprek heb gehad.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieGarantiemakelaars
Uw Makelaar In Vlaardingen
Al meer dan 70 jaar staan de gecertificeerde NVM makelaars en taxateurs van De Witte Garantiemakelaars in Vlaardingen voor u klaar!


De kwaliteit van de dienstverlening die De Witte Garantiemakelaars u aanbiedt, hangt dan ook in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn.

Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning.
Uw Makelaar In Vlaardingen En Omstreken
In Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Maasland is De Witte Garantiemakelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxaties en een onafhankelijk hypotheekadvies.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop en aankoop van uw woning komt kijken.

Wij zijn onderscheidend door onze werkwijze als Garantiemakelaar, door het gebruik van ons Content Relatiemanagement Systeem zijn wij in staat onze klanten kwaliteit te garanderen, ons uitgebreid gevulde on-line klantendossier houd onze klanten goed op de hoogte van de voortgang en wij zijn in staat om kritiek te gebruiken ter verbetering van onze werkwijze, kijkt u ook eens naar ons kantoor op Tevreden.nl.

Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen.