Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Vechtstreek Makelaars o.g. b.v.

Contactgegevens

AdresToon op kaartKerkweg 12
3603 CM  Maarssen
Telefoon0346-564644
Fax0346-575016
Websitewww.vechtstreekmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
De Vechtstreek Makelaars bestaat sinds 1936 en is daarmee een gerenommeerd bedrijf, dat actief is in de wijde omgeving van de rivier De Vecht en de stad Utrecht. De kracht van De Vechtstreek Makelaars zit naar onze mening in deze jarenlange ervaring en de grootte van ons kantoor: vier medewerkers die allen vertrouwd zijn met de klanten, de panden kennen en direct op vragen van klanten kunnen inspelen. Kortom, een solide manier van werken waarop u ons kunt aanspreken.
Gestructureerde Aanpak: Het besluit om een (ander) huis te gaan kopen is een belangrijk moment. Een huis is immers niet alleen maar een dak boven je hoofd, het is een plek die bij je hoort, waar je jezelf kunt zijn, en dat meestal voor langere tijd. Een gestructureerde aanpak van de zoektocht naar de juiste woning biedt dan ook de beste garantie voor succes. In de eerste plaats moeten alle aspecten duidelijk op een rijtje worden gezet want: wáár zoekt u naar? Bent u op zoek naar een nostalgische jaren-‘30 villa, een woonboerderij of een comfortabele gezinswoning? Een niet te verwaarlozen aspect daarbij is de marktsituatie: welk aanbod is er? En, niet in de laatste plaats: wat wilt of kunt u besteden? Vanuit zijn ervaring en vakkennis kan uw Vechtstreek-makelaar u hierin adviseren en begeleiden.
Persoonlijk Profiel: Er zijn verschillende manieren om de zoektocht naar een huis te organiseren. Het inschakelen van De Vechtstreek Makelaars is een doeltreffende en plezierige manier, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Uw Vechtstreek-makelaar is immers van dag tot dag op de hoogte van het aanbod van huizen die nieuw in de verkoop komen in een bepaalde regio. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wordt een inventarisatie gemaakt van alle aspecten die bij aankoop van een huis voor u van belang zijn: welk type huis, hoe groot, welke plaats, welke buurt, welke voorzieningen, welke prijsklasse, op welke termijn beschikbaar, etc. Indien gewenst wordt u ook geadviseerd omtrent uw financieringsbehoefte, al dan niet in samenhang met verkoop van uw huidige woning. Het samenstellen van uw zoekprofiel gebeurt met uiterste zorg, zodat De Vechtstreek Makelaars uw belangen zo goed mogelijk kan behartigen.
Intensieve Begeleiding: Nadat uw zoekprofiel is opgemaakt, ontvangt u regelmatig informatie over huizen die nieuw in de verkoop zijn gekomen en aan dat profiel voldoen. Het kan zijn dat daar al snel een huis bij is dat helemaal aan uw wensen voldoet. Het is echter waarschijnlijker dat in de eerste weken uw profiel op onderdelen iets moet worden bijgesteld, omdat u merkt dat heel wat beschrijvingen van huizen objectief gezien aan uw verlanglijstje voldoen, maar in feite niet bieden wat u nu eigenlijk zoekt. Uw Vechtstreek-makelaar zal zich inspannen om een zo goed mogelijk beeld van u en uw woonwensen te krijgen, zodat u alleen het aanbod krijgt dat werkelijk interessant voor u is. Ook bij het bezichtigen van huizen waarin u geïnteresseerd bent, is uw Vechtstreek-makelaar u graag van dienst. Hij zal met kritische ogen met u meelopen, u objectief adviseren over zijn bevindingen en uw vragen beantwoorden. En mocht het onverhoopt zo zijn dat er geen enkel aanbod is dat aan uw wensen voldoet, dan zal uw Vechtstreek-makelaar onderzoeken wat de oorzaak daarvan is en u adviseren over mogelijke maatregelen of alternatieven.
Professioneel Onderhandelen: Op een zeker moment vindt u het huis waarvan u zegt: dàt is het! Dan begint de fase van het onderhandelen. Iedere onderhandeling verloopt anders. de ene keer is de transaktie snel afgerond, een andere keer duurt dit langer en is het zaak het hoofd koel te houden. Uw Vechtstreek-makelaar kent de subtiele kneepjes van het vak. Hij zal u in deze fase stap voor stap informeren en adviseren; zo bent u verzekerd van een doeltreffende werkwijze die tot een optimaal resultaat zal leiden.
Zorgvuldige Afronding en Overdracht: Wanneer de koop gesloten is, zal uw Vechtstreek-makelaar zorgdragen voor alle afrondende formaliteiten: vanaf het ondertekenen van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris en het overhandigen van de sleutels. Want ook in deze fase blijft uw Vechtstreek-makelaar u met raad en vooral daad terzijde staan, zodat u hoofd en handen vrij houdt voor andere zaken.
Samengevat: een juiste inventarisatie, een zorgvuldig zoekprofiel, intensieve communicatie, kritische begeleiding en gedegen vakkennis: vijf pijlers voor de resultaatgerichte aanpak volgens De Vechtstreek Methode.