Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Stijl Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartAchter de Vest 56
1621 GK  Hoorn
Telefoon0229-281900
Fax0229-281909
Websitewww.destijl.nl/
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (10)
Snelheid (8)
Prijs-kwaliteitverhouding (9)
Afra17 november 2010
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (9)
Klant geweest: onbekend
Erg proffesioneel en helpen je bij van alles als je vragen hebt zoals ik. Rapport is snel klaar.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Kom binnen en maak kennis met de gedachtenwereld van De Stijl, een naam die in 1996 bij de oprichting met zorg is gekozen. Want die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid, zowel bij onze werkzaamheden in de onroerend goedbrache als bij de maatschappelijke projecten waarvoor wij ons inzetten.

Wij zijn ervan overtuigd dat de explosieve groei die onze onderneming sinds haar oprichting heeft laten zien mede te danken is aan onze stijl, die ons het volste vertrouwen van onze cliënten heeft opgeleverd. Maar wij willen ons verder ontwikkelen. Daarom hebben wij bij ons team nieuwe uitgangspunten neergelegd: het werken met een franchiseformule voor ons vestigingen en de invoering van het maatschappelijk ondernemen.

De Stijl Groep, gevestigd in een fraai monumentaal pand aan Achter de Vest 56 in Hoorn overkoepelt de bij de NVM aangesloten De Stijl Makelaarskantoren. Vanuit dit hoofdkantoor worden de marketing, de communicatie, de public relations, de automatisering, de personeelszaken en de administratie voor de werkmaatschappijen verzorgd, zodat die zich geheel en al kunnen wijden aan hun kerntaak.

De Stijl Groep heeft ruime ervaring in de aan- en verkoop van (nieuwbouw-)woningen en bedrijfspanden alsmede in de aankoop van grond voor nieuwbouw binnen en buiten de steden. Dé woonwijken van de toekomst! Wij werken daarbij samen met de grootste projectontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties. Voor hen zijn wij in de loop der jaren een professionele gesprekspartner geworden, maar ook voor particulieren en overheden in heel Noord-Holland.

En naar die particulieren, die hun huis willen kopen of verkopen, gaat onze bijzondere aandacht uit. Wij beseffen maar al te goed, dat uw woning voor u veel meer is dan vier muren met een dak erboven. Dat het dé plek is, waar u volgens uw persoonlijke wensen leeft of in de toekomst wilt leven in uw eigen stijl . Een huis is kortom in hoge mate emotie en wij zijn er op ingesteld om in nauwe samenspraak met u te zoeken naar precies dát huis dat aan uw diepste wensen voldoet.

En dan onze bijzondere missie. Wij zijn er heilig van overtuigd, dat wij de weelde van onze westerse maatschappij moeten delen met de kansarmen van deze wereld. Daarom hebben wij The Style Foundation opgericht, een organisatie die voor kansarme jongeren in o.a. Afrika scholing organiseert. Dankzij deze scholingsprojecten bieden wij hun een toekomst. In de rubriek The Style Foundation vindt u meer informatie over onze projecten. Ons eerste project in Kenia, in het allerarmste gebied Mago, is tot onze vreugde óók een groot succes.