Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Lorijn Raadgevers/ Makelaars o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartGeerstraat 8 
6651 CA  Druten
Telefoon0487518930
Fax0487517586
Websitewww.delorijn.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Specialismen:
Wonen
Bedrijfsonroerend goed
Agrarisch onroerend goed

De Lorijn Raadgevers-Makelaars o.g. is sedert ongeveer 70 jaar gespecialiseerd in advisering over onroerende zaken. Met twee kantoren sterk in de regio te weten Druten en Beuningen zijn we zeer actief in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen.

De toevoeging 'raadgevers-makelaars o.g.' geeft al aan dat wij niet zomaar een makelaar zijn, die actief is op het gebied van aan- en verkoopbegeleiding van een woning, bedrijf of agrarisch object. Ons kantoor huisvest vele specialismen op de specifieke deelgebieden van de onroerendgoed markt en dat is wat ons maakt tot de niet-alledaagse makelaar met het grootste kantoor in de regio. En hoewel we voornamelijk regionaal actief zijn, hebben we door deze specialismen en deskundigheid een landelijke uitstraling verkregen.

De raadgevers adviseren over alle aspecten van onroerend goed, van landbouwgrond tot stedelijke (her)ontwikkelingen. Ons werkgebied strekt zich uit over grote delen van Nederland. Binnen ons kantoor werken rentmeesters, makelaars en juridisch adviseurs aan tal van verschillende projecten, variƫrend van schaderegelingen voor ondergrondse infrastructuur tot verwerving voor grootschalige woningbouwprojecten en van fiscale taxaties tot planschaderisicoanalyses.

De kracht van ons kantoor schuilt in de veelzijdigheid van onze adviseurs en de combinatie van kennis op de verschillende vakgebieden. Deze veelzijdigheid stelt ons in staat om een probleem vanuit diverse invalshoeken te benaderen en daarover te adviseren.

Het is onze bewuste keuze om zowel voor (semi) overheden als voor particulieren te werken. Door deze verscheidenheid aan opdrachtgevers behouden wij een onafhankelijke en open kijk op de problematiek en blijven wij alert op alle aspecten.