Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Leeuw Makelaardij BV

Contactgegevens

AdresToon op kaartMolenwerf 4 
2312 CK  Leiden
Telefoon0715142045
Fax0715127524
Websitewww.deleeuw.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (9,5)
Snelheid (9)
Prijs-kwaliteitverhouding (6,5)
G.A. Lamers10 oktober 2010
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (7)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Rijn en Schiekade 25
Wat de prijs kwaliteit verhouding betreft kan ik nog niet goed oordelen omdat ik niet weet hoe lang het nog duurt voor het huis verkocht wordt en wat de makelaar daar nog voor gaat doen. Er zijn tot nu toe een paar kleine foutjes gemaakt zoals het verkeerd vermelden op Funda van de datum van het eerste open huis. (de datum klopte wel, maar de dag van de week niet) Het lag aan Funda dat het dagen duurde voordat deze fout hersteld was (weekend zat er tussen) maar het was wel een vervelende fout en ik moest hem zelf ontdekken.
francesca brock 6 januari 2010
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (10)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (aankoop)
Informative site and very helpfull agent in Leiden when I viewed property some months ago.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Uw woning vormt waarschijnlijk uw meest kostbare bezit. Daarom kiest u voor een makelaar die uw vertrouwen meer dan waard is: De Leeuw Makelaardij B.V.

Ons bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring en groeide in die tijd uit tot de meest toonaangevende makelaar in deze regio. De Leeuw Makelaardij heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Leiden-Stevenshof, Rijnsburg en Sassenheim. Naast 14 verkoopspecialisten hebben wij een eigen aankoopafdeling. Hierdoor staan wij garant voor een persoonlijke begeleiding gedurende de gehele zoektocht naar een geschikte woning.

Wilt u uw woning verkopen? Wij brengen uw woning onder de aandacht van een zo groot mogelijk koperspubliek, door o.a. onze unieke internetsite, onze regionale woonkrant “De Leeuw aan huis” en de Open Huizen Route. Als u kiest voor onze Regionale Verkoopmethode zullen onze makelaars in 7 vestigingen zich inspannen om uw woning te verkopen.

Wilt u een woning kopen? Door de actieve manier waarop wij de woningmarkt benaderen wordt de kans op het vinden van uw droomwoning aanzienlijk vergroot.

Voor meer informatie over verkoop, aankoop of taxatie van een woning, alsmede ons gehele woningaanbod, verwijzen wij u graag naar www.deleeuw.nl