Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Firma H. de Koster en Zonen

Contactgegevens

AdresToon op kaartMelkpad 34 
1217 KD  Hilversum
Telefoon0356233641
Fax0356211853
Websitewww.dekostercs.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
BahWhange23 december 2013
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: onbekend (verkoop)
Ja, waarschijnlijk dus het is

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
De Koster cs zijn al ruim 70 jaar op toonaangevende wijze makelaars in ’t Gooi, Vechtstreek en Eemland. Op ons kantoor werken vakkundige makelaars, assistent-makelaars en ondersteunende medewerkers. Onze makelaars onderscheiden zich door koopmanschap en jarenlange verankering in de markten die zij bedienen. Zij kennen de markt grondig en kenmerken zich voorts door de professionaliteit als makelaar bij ondermeer contractonderhandeling en contractformulering.

Onze makelaars kennen, scheppen en realiseren mogelijkheden in onze dagelijkse adviespraktijk, in opdracht van onze cliënten.

Uw vraag is voor ons niet zo maar een vraag. Wij begrijpen in de regel snel wat U van ons vraagt en verwacht. Na een eerste verkennende bespreking oriënteren wij ons breed in de markt, toetsen hetgeen haalbaar zou kunnen zijn, adviseren U, stemmen de aanpak af en doen vervolgens, zoals U en wij van tevoren met elkaar hebben afgesproken, een goede transactie voor U.

Ons dienstenpakket omvat woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, taxatie, beheer, hypotheken, assurantiën, projectbegeleiding en haalbaarheidsonderzoeken.

De ervaring heeft ons geleerd, dat wezenlijke interesse in Uw wensen en belangen, ons marktinzicht en onze professionaliteit bepalend zijn voor wat wij voor U als opdrachtgever kunnen doen en bereiken.

Een afspraak voor bezichtiging, danwel om kennis te maken met onze werkwijze, kunt U vrijblijvend telefonisch met ons maken onder het nummer 035-623 36 41.
Voor contact kunt U ons ook maandag tot en met vrijdag en zaterdagochtend bereiken.