Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Haan Makelaars Elburg B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartNunspeterweg 17
8081 BV  ELBURG
Telefoon0525 684433
Fax0525 686085
Websitewww.www.dehaan-makelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Wie zijn woning of pand wil verkopen, heeft als het goed is, noten op z'n zang. Makelaars zat, maar met wie gaat u in zee? Dat wordt zonder twijfel degene die de meeste betrokkenheid toont. De makelaar met de meeste vakkennis én de meeste flexibele makelaar. Dat wordt zonder twijfel De Haan Makelaars.

Kan het ook zonder makelaar?
Alles kan. Maar hebt u een beetje kaas gegeten van bouwkunde? Enig idee wat de taxatiewaarde is? Verstand van de huidige wet- en regelgeving, bestemmingsplannen en vergunningen? Of van de vele fiscale en juridische aspecten die bij aan- en verkoop van panden de kop opsteken? De NVM-Makelaars van De Haan verplichten zich jaarlijks flink bij te scholen. Eens in de vijf jaar wordt hen opnieuw een examen afgenomen. Kijk, dat geeft vertrouwen.

Een betrouwbare makelaar, bestaat dat dan?
De Haan draagt het hart op de juiste plaats en deelt alle kennis met u. Mensen gelukkig maken, dat is namelijk waar het ons om gaat. En dat kan alleen door open en eerlijk zaken te doen. Een optimale presentatie. Een van de redenen om een makelaar in de arm te nemen als u uw woning wilt verkopen, is de uitgebreide en professionele wijze waarop de makelaar uw woning aanbiedt. U profiteert dus ook van de korting die De Haan als makelaar bij verschillende leveranciers geniet. Een optimale presentatie is de beste garantie voor een spoedige en vlotte transactie. Vandaar dat wij alles uit de kast halen: van iedere woning laten wij een professionele full colour brochure drukken voor de gegadigden. Ook in de etalage wordt niet bezuinigd. Daarnaast komt de woning op de eigen website en op die van Nederlands grootste en best bezochte woonsite: funda.nl.

De Kracht van Samenwerking.
De Haan Makelaars heeft zich aangesloten bij de internationale makelaarsorganisatie Coldwell Banker Makelaars. Deze aansluiting geeft De Haan & Van Dijkhuizen de mogelijkheid om beter om te gaan met de snelle veranderingen binnen de woningmarkt en om de dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen. Coldwell Banker Makelaars heeft wereldwijd meer dan 3.550 kantoren en is één van de grootste organisaties binnen de makelaardij. De organisatie kenmerkt zich door innovatieve, inzichtelijke en professionele dienstverlening.