Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Haan Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartLaan van Ypenburg 7
2497 GD  Den Haag
Telefoon0703225283
Fax0703225273
Websitewww.dehaanmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
U zoekt een huis van uw dromen... wilt uw bedrijfspand verkopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Haan & Van Dijkhuizen Makelaars is namelijk een allround makelaarskantoor, dat zijn diensten verleend aan particulieren, ondernemingen en overheidsinstanties.

Wij weten als geen ander dat bij de verkoop en aankoop van een woning of bedrijfspand heel wat komt kijken. Het is een transactie waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn. Onze mensen stellen uw belangen veilig. Ze begeleiden u vakkundig bij de verkoop en aankoop van een woning of bedrijfspand. Van verkoop- of zoekopdracht tot sleuteloverdracht en alles wat daar tussen zit. Daarbij hebben wij maar één belang: uw belang.

Onze kantoren zijn uiteraard aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Als NVM-makelaar kennen wij de hoogte van de prijsontwikkeling, de kosten en het actuele aanbod in onroerend goed. Ons vakmanschap wordt onderstreept door dit lidmaatschap. Tevens zijn wij aangesloten bij Coldwell Banker Makelaars. Voordeel voor u als klant is onder andere een wereldwijd netwerk alsmede een klantgerichte aanpak, waarbij u als klant centraal staat.

Als het pand van uw dromen niet in ons aanbod is opgenomen, dan gaan wij graag voor u op zoek. U kunt zich geheel vrijblijvend in ons zoekersbestand laten opnemen. Mocht u uw huis willen verkopen maar u heeft geen idee van de waarde van uw onroerende zaak, dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende taxatie/waardebepaling, zodat u financieel direct weet waar u aan toe bent. Dat is gemakkelijk, zeker wanneer u tegelijkertijd op zoek wilt naar een andere koopwoning.

We geven het eerlijk toe, we zijn geen alleskunners. Voor hypotheken en verzekeringen wijzen wij u wel graag de weg naar de juiste adviseur. Wij hebben er voor gekozen om ons volledig te specialiseren. Dus gaat onze volledige aandacht uit tot bemiddeling en taxaties van woonhuizen en bedrijfspanden.

Kijkt u gerust eens bij ons aanbod voor een indruk van onze portefeuille woningaanbod, bedrijfsaanbod en nieuwbouw. Vrijblijvend een afspraak maken? Laat dan uw gegevens achter onder de button contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.