Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartEekwal 31
8011 LB  Zwolle
Telefoon038 422 7229
Fax038 422 9228
Websitewww.garantiemakelaars.nl/degraafvanvilsteren
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
Berkel24 oktober 2011
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee
Graag zou ik u willen toelichten maar hangende de zaak is het niet mogelijk. Vanochtend een dreigement ontvangen. Omdat ik de volgende instanties op de zaak heb gezet NVM Vara's Kassa ConsuWijzer Tros Radar De Rijdende Rechter id TV Stichting de Ombudsman

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieGarantiemakelaars
De kwaliteit van de dienstverlening die de Graaf van Vilsteren u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning. In Zwolle e.o. is de Graaf van Vilsteren actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.