Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Compagnie Makelaardij o.g. Loenen B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartRijksstraatweg 108 
3632 AG  Loenen Aan De Vecht
Telefoon0294232929
Fax0294232961
Websitewww.decompagnie.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
EEN GEHEEL ANDERE AANPAK DAN U GEWEND BENT

Kwaliteit, expertise en bovenal persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Dit komt tot uiting in een geheel eigen en nieuwe formule die sterk afwijkt van hetgeen gebruikelijk is in de makelaardij.


Unieke "No Cure No Pay" formule

De Compagnie werkt altijd op basis van "No Cure No Pay". Dit houdt in dat wij alleen kosten berekenen als wij een geslaagde transactie tot stand brengen. Dit geldt als u uw huis wilt verkopen, maar ook als u via ons een andere woning zoekt. Zo is ook het verstrekken van alle woninginformatie geheel kosteloos, terwijl veel andere makelaars hiervoor laten betalen.


Kopen zonder risico's

Wie een huis aankoopt via De Compagnie Makelaardij, zal nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Elk huis dat wordt aangekocht voor onze cliƫnten ondergaat een uitvoerige bouwkundige inspectie. Een onafhankelijk erkend bouwkundige maakt een rapport op van de staat van onderhoud van de woning. Alle mogelijke zichtbare en meetbare gebreken komen zo aan het licht. Ook zal in dit rapport aandacht gegeven worden aan zaken die in de nabije toekomst onderhoud nodig hebben. Kortom, u weet dus precies wat u koopt en u loopt geen onnodige risico's.


Meerdere vestigingen

Nauwe samenwerking tussen regiokantoren biedt u veel voordelen. De gebieden in 't Gooi en de Vechtstreek sluiten naadloos op elkaar aan. Alleen De Compagnie Makelaardij heeft vestigingen in beide gebieden. Zoekers krijgen woninginformatie uit een groter gebied en hebben dus meer keus. De verkoopinformatie van uw woning komt bij een veel groter aantal zoekenden onder de aandacht.


Kosteloze waardevaststelling

Misschien denkt u wel eens aan verhuizen. Dan is het goed om te weten wat uw woning nu waard is. De Compagnie stelt vrijblijvend en kosteloos de waarde van uw huis vast. Ook zullen wij u graag informeren over onze speciale werkwijze en hoe wij voor u de hoogst mogelijke opbrengst kunnen realiseren.


Bel voor een afspraak, kom langs of stuur een e-mail