Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

De Bruyn en Tak Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartParkweg 53 
2271 AE  Voorburg
Telefoon0703871616
Fax0703874208
Websitewww.debruynentak.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
WELKOM BIJ DE BRUYN EN TAK NVM MAKELAARDIJ B.V.

In de huidige 'snelle' samenleving zijn (vrije) tijd en geld kostbaarheden, waarmee men steeds meer wil doen. Wij willen uw kostbaarheden koesteren door daar zo min mogelijk beslag op te leggen. Door de juiste mensen op de juiste plaatsen te zetten, wordt u met hun specialistische kennis persoonlijk geadviseerd en begeleid in de verschillende trajecten. Op deze wijze denken wij zo efficiënt mogelijk om te gaan met onze wederzijdse belangen.
Wij nodigen u uit de hand te komen drukken voor én na het afronden van een geslaagde samenwerking.

Tot binnenkort !

BEDRIJFSPROFIEL
Al ruim 65 jaar uw makelaar in de regio

De Bruyn en Tak Makelaardij BV vindt haar oorsprong in het voormalig Nederlands Indië. Toentertijd werd er vanuit de aannemerij in samenwerking met de Nillmij de basis gelegd voor het huidige bedrijf.
Op 1 mei 1939 werd het makelaarskantoor opgericht en kreeg haar eerste kantoor aan de Zeestraat 84 te 's-Gravenhage. Sinds 1959 is De Bruyn en Tak Makelaardij BV gevestigd in het fraaie hoekpand aan de Parkweg 53 te Voorburg met alweer de 3e generatie Tak. Een markant gebouw, waar ooit de administratie van de Blauwe Tram zetelde en waar thans een enthousiast team voor u werkt gericht op onroerende zaken.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN
Ons kantoor heeft op het gebied van onroerende zaken het volgende dienstenpakket en verzorgt de bemiddeling bij: (ver-)koop, (ver-)huur, taxaties, vastgoedmanagement, bedrijfshuisvesting en hypotheken.
U ziet dat wij alles in huis hebben voor uw gemak!

ACTIEF IN DE REGIO
Wij begeleiden u in de gemeenten 's-Gravenhage, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp en Zoetermeer. Buiten deze gemeenten werken wij op verzoek. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur een beroep op ons doen en daarbuiten werken wij op afspraak.