Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Damen Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartParallel Boulevard 180
2202 HS  Noordwijk
Telefoon0713619343
Fax0713620184
Websitewww.damenmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Damen Makelaars is al ruim 25 jaar een begrip in de Duin- en Bollenstreek. Door onze ruime ervaring, hoge inzet en professionaliteit hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Die willen wij zeker behouden. U kunt er dus vanuit gaan de wij ons voor de volle 100 procent zullen inzetten. Of het nu gaat om een 2-kamer appartement of een exclusieve, dure woning. Wij zijn van mening dat alles perfect geregeld moet worden.
Bij Damen Makelaars werken hooggekwalificeerde en zeer gemotiveerde mensen. Ons team bestaat uit 3 gediplomeerde makelaars en een actief binnendienstteam. U vindt bij ons alle makelaarsactiviteiten onder één dak: aankoop en verkoop, huur en verhuur, bedrijfsonroerend goed, taxaties, nieuwbouw en projectontwikkeling.

Bovendien is het lidmaatschap van de NVM (vakgroep Wonen) het beste bewijs van onze deskundigheid. De waarde van de NVM wordt steeds hoger gewaardeerd door de consument. Tegenwoordig mag, door de verandering in de Wet, iedereen zich makelaar noemen. De NVM garandeert de consument betrouwbaarheid en deskundigheid.