Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Claase Garantiemakelaars b.v.

Contactgegevens

AdresToon op kaartRijksweg 124
6581 ES  MALDEN
Telefoon024 358 0201
Fax024 358 4265
Websitewww.garantiemakelaars.nl/claase
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (9)
Snelheid (9)
Prijs-kwaliteitverhouding (8)
H.Berkers16 oktober 2009
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (8)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Rijksweg 83 Malden
Goede ervaringen: Zeer vriendelijke medewerkers, behulpzaam, correct maar vooral eerlijk en verstand van zaken. Kortom: Zeer aan te bevelen.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieGarantiemakelaars
De kwaliteit van de dienstverlening die Claase Garantiemakelaars u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn.

Op het oudste kantoor van de regio werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben jarenlange ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning. In Nijmegen en omgeving is Claase Garantiemakelaars actief in vele disciplines op het gebied van onroerend goed.

Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van Bedrijfs Onroerend Goed. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxaties en een onafhankelijk hypotheek of verzekeringsadvies.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.