Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Chantal Lefeber Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartHeereweg 211
2161 BE  Lisse
Telefoon0252429119
Fax0252426250
Websitewww.chantallefeber.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
H.W. de Vries10 oktober 2010
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: H. Roland Holstlaan 15, Lisse
Ontving desgevraagd offerte. Moet hier nog een beslissing op nemen.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Klein van team, groot in service!

Chantal Lefeber Makelaars is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in woningen. Bestaande woningen en nieuwbouw. Dat vinden we leuk en daar zijn we goed in. Zo kunnen zoekers zich gratis registreren in ons bestand zodat zij tijdig geïnformeerd kunnen worden over nieuw aanbod van woningen. Klanten kunnen zich bij ons aanmelden, op kantoor of via E-mail.
Middels onze database worden klanten geïnformeerd zodra er een woning voldoet aan "de wooneisen". Dit heeft voor ons als groot voordeel dat onze verkopers direct een heel aantal potentiële kopers tot hun beschikking krijgen en zo de kosten voor de verkoop wellicht beperkt kunnen houden.
Chantal Lefeber Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een brancheorganisatie van beëdigd makelaars en gecertificeerde makelaars. Om lid te worden en te blijven van de NVM moeten wij voldoen aan tal van strenge eisen met betrekking tot vakmanschap, opleiding, reputatie en ervaring. Bovendien zijn wij gehouden aan naleving van een strikte gedragscode en wordt op ons handelen toegezien door een tuchtcollege. Ook zijn wij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten, zodat u nooit financieel de dupe wordt van een mogelijke vergissing van onze kant.
Wat kunnen wij u als koper van uw woning verder aanbieden. Wij zullen bezichtigingen plannen om u de woning te laten zien, vertellen alle ins and outs van de woning en zullen uw wijzen op de voor- en nadelen van de woning.
Bij interesse wijzen wij onze klanten graag op de mogelijkheden zodat wij verder kunnen gaan met ons traject tot het eventueel doen van een voorstel. Wij kunnen zelfs bekijken wat de financiële mogelijkheden zijn.
Bij overeenstemming zullen wij zorg dragen voor de juiste contracten en benodigdheden en zullen zorgen, dat de koopovereenkomst ondertekent en al bij de notaris terechtkomt.
Hierna houdt de service niet op
Op de dag van de feitelijke levering van de woning zullen wij een inspectieronde regelen zodat de koper zijn aankoop voor de notariële overdracht kan bekijken en verkoper op een rustige manier nog een en ander kan uitleggen aan de koper. Vervolgens gaan we naar de notaris waar de koop wordt bezegeld met ondertekening van de Notariële akte.