Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartStevinstraat 157
2587 ED  Den Haag
Telefoon070 350 2304
Fax0703540283
Websitewww.burgervanleeuwen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
m den buurman 7 oktober 2012
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee (wilde alleen wat vragen)
Heb geen reactie ontvangen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieGarantiemakelaars
BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars is al ruim 30 jaar actief op het gebied van de aan- en verkoop van woningen en appartementen in de regio Den Haag. Ons team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers beschikt over een gedegen kennis van de lokale en regionale onroerend goed markt. Door onze professionele ervaring én opleiding in de makelaardij kunnen wij u klantgericht begeleiden bij de aan-/verkoop of (ver)huur van uw woning of appartement en bij het laten uitvoeren van taxaties.

Verder zorgen het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar ervoor dat u als klant kunt rekenen op kwaliteit, zekerheid en duidelijkheid. Overal weten we de weg. Onze service is spraakmakend. Zo werkt BurgerVanLeeuwen met het unieke Aankoop Zeker Plan of Verkoop Zeker Plan. U weet dan exact wat wij voor u doen wanneer u een aan- of verkoopopdracht bij ons plaatst en we hebben regelmatig met u contact over de voortgang van uw opdracht. Dat werkt efficiënt, effectief en prettig.

Al een droomhuis op het oog? Specifieke woonwensen, maar u weet niet hoe, wat of waar? Loopt u met verkoopplannen rond? Laat dan gerust even een mailtje op deze site achter of bel ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 uur – 14.00 uur