Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.

Contactgegevens

AdresToon op kaartHet Hoekje 2 a
7913 BC  Hollandscheveld
Telefoon0528341088
Fax0528344046
Websitewww.bskmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Bruins Slot en Kroezen Makelaardij o.z. is een NVM makelaarskantoor gevestigd te Hollandscheveld. Het kantoor bestaat sinds 1995 en kan dus bogen op vele jaren ervaring. Bij Bruins Slot en Kroezen Makelaardij ligt het accent op onroerend goed. Opdrachtgevers kunnen rekenen op uiterst deskundige begeleiding bij bijvoorbeeld aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties, hypotheken en beheer van onroerend goed.

Bruins Slot en Kroezen Makelaardij is een compact kantoor waar korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten voor de opdrachtgever strikt in acht worden genomen.
Het kantoor is gehuisvest in een nieuw pand op een uitstekend bereikbare locatie aan de rand van het dorp Hollandscheveld en beschikt over voldoende gratis parkeerruimte.

De heer P.A. Bruins Slot en de heer H. Kroezen zijn beiden lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en zodoende ook beiden beƫdigd als makelaar-taxateur door de Arrondissementsrechtbank. Ook zijn ze beiden ingeschreven als registermakelaar in het CRMT.
De heren worden ondersteund door mevrouw W.H.J. Steenhuis als commercieƫl medewerkster.
Door het volgen van verplichte scholingen en aanvullende opleidingen wordt de deskundigheid optimaal gehouden, hierdoor is het kantoor uitstekend in staat uw belangen optimaal te behartigen in de complexe en dynamische onroerend goed markt.
De relatief kleine schaal van het kantoor zal de betrokkenheid met de opdrachtgevers vergroten.