Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Broekman Makelaars "de Mare"

Contactgegevens

AdresToon op kaartEuropaboulevard 439
1825 RN  Alkmaar
Telefoon072-5625544
Fax072-5624884
Websitehttp://www.broekmanmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Deskundigheid en vakbekwaamheid!

Met 2 kantoren in de regio is Broekman Makelaars sterk vertegenwoordigd in een gebied met een straal van zo\'n 20 kilometer rond Alkmaar.
Broekman Makelaars Alkmaar \"de Mare\" is gevestigd op een strategisch locatie in winkelcentrum \" De Mare\". Dagelijks passeren vele mensen ons kantoor. Onze etalage wordt daardoor zeer goed bekeken.

Deze informatie geeft u een indruk van de aanpak en mogelijkheden van ons makelaarskantoor.
We beseffen dat we daarin nooit kompleet kunnen zijn. Tenslotte is alles aan verandering onderhevig. Mensen en omstandigheden zijn geen statische gegevens.

Ook wij stemmen onze organisatie, aanpak en diensten voortdurend af op nieuwe ontwikkelingen. Een deskundige, cliëntgerichte en professionele instelling met daadkracht is wellicht het belangrijkste kenmerk van ons makelaarskantoor. Daarmee zijn we in staat continue voorop te blijven lopen, wanneer het gaat om de juiste begeleiding die exact inspelen op de wensen en mogelijkheden van onze cliënten.

De Makelaardij is een boeiend vak. Maar ook een verantwoordelijk vak. U als cliënt, heeft recht op een eerlijke, deskundige voorlichting. Ook over uw slagingskansen. Wie professioneel te werk gaat, weet hoe u als mogelijke opdachtgever op een prettige manier begeleidt moet
worden in het proces.

Wij maken ons als NVM makelaar sterk voor oplossingen die gericht zijn op effect. Een helder beeld van de functie van ons als vastgoeddeskundige en makelaar/taxateur binnen de vastgoedmarkt, daar gaat het om. Passend bij uw wensen en omstandigheden.

Wij nodigen u graag uit om zelf te ervaren hoe Broekman Makelaars bij kan dragen tot uw persoonlijk geluk en begeleiding.

U praat en werkt met vakbekwame mensen die beseffen dat het “persoonlijke gevoel” net dat stukje extra biedt dat nodig is om voor u werkelijk een nieuwe weg in te slaan!