Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Breda Living, Woonbemiddeling

Contactgegevens

AdresToon op kaartSaksen Weimarplein 1
4818 LD  Breda
Telefoon0629448855
Websitewww.bredaliving.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Het wonen en leven in Breda is een levenservaring, althans zo ervaren wij het en willen het u ook laten ervaren. Een passende woonruimte is hierbij van levensbelang en zorgt voor een groot deel van uw woongenot.

Wij zijn als Breda Living gespecialiseerd in het vinden van een passende woonruimte. Als jong woonbemiddelingskantoor willen wij u dit zonder haken en ogen aanbieden en vragen wij pas bij een succesvolle bemiddeling éénmalige courtage. De hoogte hiervan is afhankelijk van de woonruimte, maar staan inclusief BTW vermeld bij de betreffende advertentie. Dit betekend GEEN inschrijfkosten of onverwachte BTW heffingen.

Onze woningen zijn met zorg geselecteerd en worden voordat deze te huur worden aangeboden eerst door ons zelf geïnspecteerd. Hierdoor kunnen wij in de advertentie al zo veel mogelijk vertellen over de woonruimte en de omgeving. Mocht u vervolgens geïnteresseerd zijn kan er een bezichting worden gepland.

Nadat u mondeling accoord heeft gegeven zullen wij een kopie legitimatie en een inkomensverklaring van u vragen. Aan de hand hiervan stellen wij het huurcontract tussen u en de eigenaar op aan de hand van de landelijke modellen van de Raad van Onroerende Zaken. Hierdoor zitten er geen bijzondere bepalingen in de contracten en zijn alle voorwaarden duidelijk omschreven.

Bij de sleutel overdracht dienen de borg, courtage en eerste maand huur te zijn betaald.