Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Brecheisen Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartMaliebaan 2 
3581 CM  Utrecht
Telefoon0302331134
Fax0302331423
Websitewww.brecheisen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (3,5)
Snelheid (2)
Prijs-kwaliteitverhouding (2,5)
G de Korte 15 februari 2011
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (3)Prijs-kwaliteitverhouding: (4)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Beusichemseweg 100 t Goy
Vraagprijs € 100.000,-- hoger dan een andere plaatselijk makelaar. We zijn in 1 ste instant op de prijs afgegaan. We hebben de indruk dat er niets gedaan wordt. Zitten niet op niets zeggende kwartaalcijfers te wachten. Er hing voorheen een grote foto van ons huis in de etalage te Houten. Nu kan je als je op je knieen zit een heel kleine foto vinden. Wat je wil verkopen moet op ooghoogte vooral als je doelgroep mogelijk ouderen zijn, die graag buiten willen wonen. We denken eraan de opdracht terug te halen. Gaan in overleg met de Ver Eigen Huis Amersfoort
Annemiek van Kraay12 oktober 2010
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee (verkoop)
Adres woning: Ooftstraat 15B
Ik heb een mail gestuurd met de vraag contact met mij oop te nemen omdat ik mijn huis in de verkoop wil zetten. Daar is helemaal niet op gergeageerd. Ik heb nogmaals een mail verstuurd en ook hier heb ik geen reactie op gehad. Dit vind ik erg slecht. Zij waren 3 jaar geleden ook de makelaar die dit huis in de verkoop hadden en toen zijn al dingen aan mij beloofd die ze nooit zijn nagekomen. Ik vind ze absoluut niet klant vriendelijk en onbetrouwbaar. Voor mij en mijn familie nooit meer Brecheiser Makelaardij

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Wie zijn wij?

Kennis en kunde
Brecheisen Makelaars BV: een begrip in de regio Utrecht. Al sinds 1972 zijn wij als toonaangevend makelaarskantoor actief in en om deze mooie stad in het midden van het land. Meer dan dertig hoogopgeleide medewerkers vormen de kern van ons bedrijf. Samen bieden zij deskundigheid op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw, taxaties en financiële planning. De markt verandert voortdurend. Daarom houden wij onze kennis en kunde up-to-date via een uitgebreid regionaal en landelijk netwerk. Dat doen wij bijvoorbeeld via aansluiting bij de IBG Groep, een samenwerkingsverband van beeldbepalende regionale NVM-makelaars.

Sterk op de thuismarkt
Onze sterke punten:
• We kennen de regionale markt door en door;
• Verschillende vestigingen op prominente plekken verspreid over de regio;
• Grote naamsbekendheid;
• Creatieve, alerte en initiatiefrijke medewerkers;
• We hebben veel juridische kennis in huis en een scherp bouwkundig oog;
• Wij hanteren marktconforme tarieven.

Vijf vestigingen op cruciale locaties
Brecheisen Makelaars heeft vijf vestigingen in aangrenzende woningmarktgebieden in de regio Utrecht. U vindt onze kantoren in:
• Utrecht;
• Amersfoort;
• Houten;
• Nieuwegein;
• Vleuten / De Meern.

Via deze vestigingen kennen we de thuismarkt als geen ander. Dat is van belang, omdat de onroerend goedmarkt vooral een lokale markt is: 60% van de verhuizingen vindt plaats binnen de grenzen van de eigen stad, nog eens 20% van de mensen verhuist naar een andere plaats binnen de regio; de overige 20% vertrekt uit de regio. Ons uitgebreide netwerk maakt ons een sterke partner op de lokale en regionale markt. Maar ook daarbuiten kunnen wij u natuurlijk – onder andere via het IBG-netwerk – optimaal van dienst zijn.

Compleet pakket dienstverlening
Goed wonen begint bij het juiste huis. Maar zorgeloos wonen kunt u alleen als u de juiste beslissingen heeft genomen op het gebied van financiering en verzekeringen van uw woning. Daarom bieden wij een compleet pakket aan dienstverlening. In het kort komen onze activiteiten neer op:
• Woningmakelaardij;
• Bedrijfsmakelaardij;
• Hypotheekadvisering;
• Verzekeringsadvisering;
• Financiële planning en pensioenadvies.