Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Brandt Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartSelhorstweg 103 
3841 GE  Harderwijk
Telefoon0341416426
Fax0341426208
Websitewww.brandtmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
WIE ZIJN BRANDT MAKELAARS


Brandt Makelaars is op 1 januari 1986 opgericht, gevestigd te Harderwijk en heeft als werkgebied de Noord-West-Veluwe (Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg en Oldenbroek) en een deel van de Flevopolder (Zeewolde en Lelystad). Sinds de oprichting heeft Brandt Makelaars met zorg de belangen behartigd van vele partijen en is het kantoor, door haar specifieke werkwijze, een begrip geworden in de regio. Deze werkwijze, gekenmerkt door een zakelijke aanpak gecombineerd met een persoonlijke dienstverlening is door de jaren heen altijd zeer gewaardeerd en heeft gezorgd voor vaak terugkerende cliënten. Het kantoor heeft inmiddels 10 medewerkers, allen woonachtig in het werkgebied, die nog ouderwets “hart” voor de belangen van de cliënten hebben. De locale bekendheid van de medewerkers zorgt ervoor dat zij weten wat er in het werkgebied speelt en zodoende kunnen zij potentiële cliënten en opdrachtgevers adequaat informeren over de plaatselijke onroerend goed markt.

Brandt Makelaars is sinds de oprichting aangesloten bij de NVM en heeft zich sindsdien specifiek toegelegd op drie disciplines, te weten: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en financiële dienstverlening. Voor deze drie specialiteiten gebruikt Brandt de volgende handelsnamen: Brandt Woningmakelaars, Brandt Bedrijfsmakelaars en Brandt Hypotheken en Assurantiën. De drukbezochte eigen website, www.brandtmakelaars.nl, geeft een helder en overzichtelijk beeld van alle activiteiten binnen Brandt Makelaars.

Brandt Makelaars is sinds de zomer van 1996 gevestigd aan de Selhorstweg 103 te Harderwijk, in het zeer herkenbare en markante pand op de rotonde aan de Verkeersweg. Voor die tijd was het bedrijf gevestigd in panden gelegen aan de Johanniterlaan 2, de Johanniterlaan 5 en de Rietgorsmeen 25 te Harderwijk.

Op de huidige locatie beschikt het kantoor over circa 700 m² vloeroppervlakte verdeeld over twee verdiepingen alsmede een ruim eigen parkeerterrein om haar gasten optimaal te kunnen ontvangen. In de centrale ontvangstruimte is circa 100 m² ingericht ten behoeve van de presentatie van het in verkoop en verhuur zijnde aanbod van woningen en bedrijfs onroerend goed. Voor de grotere nieuwbouwprojecten is er bovendien in het souterrain een expositieruimte van circa 150 m² ingericht met volop ruimte voor project- en bouwinformatie, bemonstering en eventueel meer-/minderwerk varianten of keuzemogelijkheden. Deze expositieruimte biedt de mogelijkheid om zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het betreffende project op één centrale plaats te presenteren.


Woningmakelaars

Brandt Woningmakelaars staat bekend als betrouwbaar, innovatief, gedreven en met een “no nonsense”-mentaliteit. De verschillende makelaars realiseren zich maar al te goed wiens belangen zij behartigen, of het nu gaat om aankoop, verkoop of taxatie. De realiteit wordt daarbij overigens niet uit het oog verloren. In de loop van de jaren is Brandt Woningmakelaars uitgegroeid tot een toonaangevende makelaar in zowel de bestaande woningmarkt alsook in de nieuwbouw.

Brandt Woningmakelaars beschikt over alle benodigde kennis om zowel particulieren als ook professionele marktpartijen goed van dienst te kunnen zijn met een gedegen advies of planaanpak. Zeker bij nieuwbouwprojecten wordt Brandt Woningmakelaars door vele ontwikkelaars en bouwers al in een vroeg stadium geconsulteerd omdat Brandt daarin over zeer veel ervaring beschikt.

Ook de samenwerking met de andere NVM-makelaars verloopt goed. In Harderwijk hebben zeven NVM-makelaars een gezamenlijk initiatief ontplooid in de vorm van een magazine met daarin het zo goed als complete aanbod nieuwbouw- en bestaande woningen van deze zeven makelaars. De consumenten weten dit initiatief zeer te waarderen en het magazine is inmiddels uitgegroeid tot hèt papieren informatiemiddel voor de presentatie van te koop aangeboden onroerend goed.