Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Boonstra Heijmeijer Taxat. in Onroerend Goed

Contactgegevens

AdresToon op kaartFonteinlaan 7 
2012 JG  Haarlem
Telefoon0235319192
Fax0235313577
Websitewww.boonstra.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Niet alleen bij de verkoop maar ook bij de aankoop van uw woning kunnen wij u van dienst zijn. Wij behoeden u voor een aankoop waar u later misschien spijt van krijgt en waarschuwen u voor eventuele risico's of gebreken. Bovendien kennen wij de markt en de prijsontwikkelingen en kunnen u adviseren over een waardevolle aankoop. Daarnaast zijn wij in staat op basis van uw wensen een selectie te maken uit het totale aanbod en natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een zogenaamde zoekopdracht.
Onder een 'zoekopdracht' verstaat Boonstra Heijmeijer iets anders dan u informeren over het actuele woningaanbod. Dat laatste doen wij geheel vrijblijvend en ook kosteloos.
Een daadwerkelijke zoekopdracht is iets geheel anders. In dat geval zijn onze medewerkers dagelijks bezig met het inventariseren van de markt op basis van uw wensen. Dat betekent dat wij daadwerkelijk gaan zoeken wat er op de markt is vrijgekomen én wat er in de toekomst wellicht vrij zal komen. Daarvoor gebruiken wij ons uitgebreide netwerk en zijn daardoor ook in staat u te informeren over zaken die niet bij iedereen bekend zijn. Alles wat in meer of mindere mate overeenkomt met uw wensen betrekken wij in de zoekopdracht en in de selectie.
Vanuit onze vestigingen in Haarlem en Hoofddorp kunnen wij u informeren omtrent het woningaanbod in zowel de regio Zuid-Kennemerland alsmede in de gehele Haarlemmermeer.
Zo'n zoekopdracht verzorgen wij in feite dus op basis van 'no-cure-no-pay': is onze bemiddeling succesvol en vinden wij de woning van uw dromen dan betaalt u ons de reguliere vergoeding die wij uiteraard van tevoren met u hebben afgesproken.