Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Bommer & Braakman Makelaardij o/g

Contactgegevens

AdresToon op kaartWestzijde 131 
1506 GB  Zaandam
Telefoon0756315258
Fax0756315257
Websitewww.bommer-braakman.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
UW DROOMHUIS VIA Funda GEVONDEN?
Wij begeleiden u vakkundig en accuraat bij de aankoop van uw nieuwe huis. Informeer naar onze aantrekkelijke voorwaarden & tarieven!

TAXATIE NODIG?
Wij staan garant voor een objectieve en realistische taxatie! Onze uitgebreide rapporten worden door iedere geldverstrekkende instelling geaccepteerd! En dat tegen een scherp tarief!

BEHEER
Wij voeren ook vakkundig en efficiënt het beheer en de administratie over diverse beleggingspanden en Verenigingen van Eigenaars en zijn tevens het vaste aanspreekpunt voor de huurders en de eigenaren.

WIE ZIJN VOET & VAN DER VELDEN, BOMMER & BRAAKMAN MAKELAARS?
Als gerenommeerd makelaar zijn wij uiteraard lid van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dé overkoepelende Brancheorganisatie. Tevens zijn onze makelaars ingeschreven bij het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaar-taxateurs onroerende zaken.

WERKGEBIED
Voet & Van der Velden, Bommer & Braakman makelaars o.g. is gevestigd in Oostzaan. Terwijl Voet & van der Velden makelaars o.g. nog vestigingen heeft in Landsmeer, Amsterdam en Purmerend en Bommer & Braakman makelaars o.g. in Zaandam.
Door de centrale ligging van onze kantoren rekenen wij de regio "Groot Amsterdam" o.a. Amstelveen, Hoofddorp, Waterland, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend en Zaanstad tot ons werkgebied.

DESKUNDIGHEID
Onze organisatie dankt haar bekendheid voor een groot deel aan het hoge opleidings- en kennisniveau van onze medewerkers. Door onze ruime ervaring in een groot werkgebied staan wij garant voor optimale deskundigheid bij uw opdracht.

PERSOONLIJKE BENADERING
In onze sterk groeiende organisatie is er bewust gekozen voor kleinschalige kantoren, waardoor de persoonlijke benadering gewaarborgd blijft. Een huis kopen of verkopen is immers een belangrijke stap in uw leven. Daarvan zijn wij ons ter degen bewust.