Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

B/mak Bedrijfsmakelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartKleine Landtong 23
4201 HL  Gorinchem
Telefoon(0183) 30 40 50
Websitewww.bmak.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
B/mak Bedrijfsmakelaar (0183) 30 40 50 is de enige gespecialiseerde Makelaar voor BOG (BedrijfsOnroerend Goed) in de regio Gorinchem.

Het kantoor heeft als core business de verkoop/aankoop en de verhuur/aanhuur van bedrijfsobjecten. Verder zijn wij actief in de verkoop van bedrijven.

Voor woningen, hypotheken, verzekeringen, agrarisch OG etc. verwijzen wij u graag door naar collega's die daar alles vanaf weten.
In alle bescheidenheid menen wij dat je van al deze onderdelen onmogelijk voldoende kennis kunt hebben om de cliƫnt bij te staan.

B/mak heeft met vijf medewerkers in ieder geval de handen vol aan de bedrijfshuisvesting en bedrijven. Maar dat doen we als superspecialist dan ook zeer succesvol.

Ons beginsel is het no cure, no pay principe: wij berekenen nooit courtage zonder dat daar een adequate prestatie tegenover staat. Dus geen intrekkingskosten etc.

Ook zijn wij bereid samen met collega's een object in portefeuille te nemen, waarbij alleen de makelaar die verhuurt of verkoopt een courtagenota schrijft (het in het buitenland algemeen bekende multiple listing principe).