Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Beter Huis Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartBernard Pothaststraat 25
6464 HD  Kerkrade
Telefoon06-5757 1199
Websitewww.beterhuismakelaardij.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

home| woning kopen| woning verkopen| aanbod| inschrijven| contact

home


Beter Huis Makelaardij is een klein kantoor dat gekenmerkt wordt door een grote mate van deskundigheid op zowel juridisch als bouwtechnisch gebied. Naast deze deskundigheid mag u van ons kantoor een grote betrokkenheid en een persoonlijke aanpak verwachten. In deze elementen zit de kracht die ons kantoor sterk maakt, want bij ons staat u als klant op de eerste plaats.Voor onze bemiddeling vragen wij een vergoeding die elke vergelijking met collega-kantoren, wat de prijs-kwaliteitverhouding betreft, kan doorstaan. Voor u is het fijn om te weten dat u met ons over de tarieven kunt onderhandelen. We hanteren geen vast percentage bij de berekening van de courtage, maar we doen dat in overleg met u.Verder maken wij bij het presenteren van uw woning/appartement gebruik van de diensten van een professioneel fotograaf. Op deze manier wordt uw object op zijn voordeligst onder de aandacht van potentiƫle kopers gebracht, hetgeen de verkoop zeer zeker stimuleert.U kunt gebruik maken van onze diensten tijdens kantooruren, maar ook in de avonduren, en in het weekend (zaterdag) staan wij voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op met Beter Huis Makelaardij onder telefoonnummer 06 5757 1199 of stuur een e-mail naar info@beterhuismakelaardij.nl.Uw makelaar: Jo Paas

Beter Huis Makelaardij is een klein makelaarskantoor dat zich kenmerkt door een grote mate van deskundigheid op bouwtechnisch en juridisch gebied. Naast deze deskundigheid mag u van ons kantoor een grote mate van betrokkenheid en een persoonlijke aanpak verwachten.
Naast advisering bij aan- en verkoop van onroerende zaken kunnen wij u ook begeleiden bij nieuw- en verbouwplannen . Maak vrijblijvend een afspraak onder nummer 06 5757 1199.