Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

BenS Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartHoofddorpplein 41
1059 CW  Amsterdam
Telefoon020-3880066
Fax020-3880061
Websitehttp://www.bensmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
BenS Makelaars opende in 2000 haar deuren op een uitstekende zicht- en doorlooplocatie aan het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid. Wie het Hoofddorpplein op komt rijden, kan niet meer om ons kantoor heen! Inmiddels heeft het kantoor een goede, vertrouwde reputatie opgebouwd en is het kantoor actief op de gehele Amsterdamse woningmarkt, alsmede de omliggende gemeentes.

Verkoop
Vanuit ons Makelaarskantoor in Amsterdam Zuid bedienen we de gehele Amsterdamse markt. Door de gunstige ligging aan de Ring A10 zijn wij tevens actief in de omliggende gebieden, zoals Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Ouderkerk aan de Amstel. In alle prijsklassen. Van appartementen, tot eengezinswoningen, herenhuizen en villa’s, het gehele woningaanbod. lees verder (link naar verkoop)

Aankoop
Doordat we in de gehele stad en omgeving actief zijn, hebben we een brede kennis op het gebied van de prijzen in de verschillende gebieden. Ook van de bijzonderheden per gebied zijn wij goed op de hoogte. De makelaars van BenS zijn gecertificeerde NVM makelaars met jarenlange ervaring in het vastgoed. Met onze begeleiding bent u verzekerd van deskundig advies. Dus schakel ons gerust in als aankoopmakelaar in Amsterdam en omgeving. lees verder (link naar aankoop)

Openingstijden
Kantoor: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Telefonisch bereikbaar; BenS Makelaars belt u terug wanneer het u uitkomt! klik hier (link naar telefooncontact)

Een afspraak, vragen of informatie? Bel ons of mail ons gerust. Even binnenlopen bij ons kantoor kan natuurlijk ook!