Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Beekman & Hartman Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartGrutstraat 44
7001 BX  Doetinchem
Telefoon0314332955
Fax0314332217
Websitewww.beekmanhartman.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
"Wij zijn niet nieuw, maar wel nieuw samen."

Als nvm-lid willen wij dan ook onze kwaliteit van advisering waarborgen.

Makelaardij
Dagelijks veranderen onroerende goederen van eigenaar, huurder en gebruiker. Als u van plan bent een woning aan te kopen of te verkopen, dan staan de vakkundige mensen van onze afdeling makelaardij voor u klaar! Voor koper en verkoper zijn wij 'altijd' bereikbaar, 24 uur per dag. SERVICE schrijven wij met hoofdletters, want in onze optiek is service meer dan een vriendelijk woord en een glimlach...
Als u het huis op maat (of misschien zelfs uw droomhuis) heeft ontdekt, regelt onze makelaar voor u de afspraak en begeleidt u in het totale traject, zodat u geen "kat in de zak" koopt.

Verkooptraject
Bij de verkoop van uw woning is belangrijk wat uw idee├źn en verdere plannen zijn. De makelaar bespreekt met u uw situatie en stelt dan de verkoopwaarde van uw woning vast. Samen komt u tot een vraagprijs en vervolgens zetten wij het verkooptraject voor u in werking. Persoonlijke aandacht, een deskundig plan van aanpak en onze service staan garant voor een succesvolle afwikkeling van zaken.

Taxaties
Welke waarde uw huis heeft kan voor u om verschillende redenenen van belang zijn. U wilt u huis verkopen, een nieuwe of aanvullende hypotheek opnemen of u heeft de waarde nodig voor een aangifte voor de belasting.

Zo zijn er verschillende redenen om uw huis te laten taxeren. Dit betekent dat, samen met u, moet worden uitgezocht welke constructie voor u het beste is.

Een goede en betrouwbare taxatie is bijzonder belangrijk voor u. Want aan de hand hiervan kunt u immers met een gerust hart beslissingen nemen. Taxaties behoren tot het dagelijkse werk van onze ervaren makelaar/taxateur. U kunt rekenen op een gedegen advies.

Bij onze afdeling makelaardij gaat het om integrale kwaliteit, want ook tijd is een belangrijke factor.