Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Barnhoorn Vermeer B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartBadhoevelaan 1 
1171 DA  Badhoevedorp
Telefoon0206594944
Fax0206593667
Websitewww.barnhoornvermeer.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Barnhoorn Vermeer makelaars is sinds 1995 gevestigd aan de Badhoevelaan 1 / hoek Burgemeester Amersfoordtlaan te Badhoevedorp en sinds april 2005 heeft Barnhoorn Vermeer makelaars een 2e vestiging aan Hageland 113 te Amsterdam (winkelcentrum Nieuw Sloten). De vestigingen liggen beiden zeer centraal ten opzichte van de gemeente Haarlemmermeer, Schiphol, Amsterdam en omgeving en diverse uitvalswegen.

Met de opening van het 2e kantoor kunnen we nu nog sneller en directer reageren en zijn wij ervan overtuigd extra service te kunnen bieden en goed te kunnen inspelen op de wensen en behoeftes van onze cliënten.

Barnhoorn Vermeer makelaars bestaat uit een enthousiast, jong team waarvoor persoonlijke bemiddeling en een klantgerichte aanpak het belangrijkst zijn. Onze samenwerking met de Hypotheekshop zorgt ervoor dat wij alle kennis voor aankoop van een woning onder één dak hebben.

De uitgebreide kleurenpresentatie in onze etalages en onze eigen website geven een goed beeld van ons totale woningaanbod. Als u vragen heeft over een bepaalde woning of algemene vragen ter oriëntatie dan kunt u altijd direct bij ons terecht voor de gewenste informatie.
Tevens kunt u voor advies over aankoop en/of verkoop van een woning, bijstand èn alle andere facetten van onroerend bij ons terecht.

Als u één van onze objecten zou willen bezichtigen, dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens!