Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Baljeu & Staal Makelaardij o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaart's-Gravenzandseweg 1 
2671 JJ  Naaldwijk
Telefoon0174671767
Fax0174671770
Websitewww.baljeuenstaal.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Baljeu & Staal is al sinds 1979 actief op de woningmarkt in het Westland. Door deze jarenlange ervaring in de makelaardij is Baljeu & Staal de aangewezen makelaar om u optimaal van dienst te kunnen zijn bij onder meer aankoop en verkoop van woningen. Door onze persoonlijke behandeling kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Als NVM-lid hebben we u meer te bieden. Bijvoorbeeld de garantie van een professionele aanpak, een goed advies, helderheid over tarieven en niet op de laatste plaats: het voordeel van funda.nl en het westlandwoonmagazine

Diensten:

Begeleiding bij aankoop - Gratis waarde-indicatie van uw woning - Begeleiding bij verkoop - Taxatie

Begeleiding bij aankoop

U bent op zoek naar een woning. Aanbod genoeg. Kijk maar in de kranten, op internet en in de vitrines van makelaars. Maar is de vraagprijs wel reëel? Hoe zit het met dat bestemmingsplan? En op welke punten moet u letten? Als u op deze en andere vragen een goed antwoord wilt, is het verstandig om Baljeu en Staal in te schakelen. We hebben alle expertise in huis om u te begeleiden bij een van de belangrijkste aankopen in een mensenleven: een nieuw huis. Groot voordeel is natuurlijk dat we de woningmarkt als geen ander kennen. En dat we u met raad en daad terzijde staan om u bij uw beslissing zo goed mogelijk te informeren. En wist u dat het inschakelen van Baljeu en Staal bij woningaankoop u vaak meer oplevert dan kost? Met een makelaar als Baljeu en Staal náást u staat u immers sterker in de onderhandelingen.

Gratis waarde-indicatie van uw woning

Heeft u verhuisplannen? Dan is het van belang om te weten hoe ver uw financiële polsstok reikt. Met andere woorden: hoeveel uw huidige woning in de vrije verkoop zou kunnen opbrengen. Bij Baljeu en Staal hebben we alle expertise in huis om uw bezit op waarde te schatten. Ook als u in de verste verte niet aan verhuizen denkt, maar gewoon benieuwd bent naar de mogelijke opbrengst. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis waarde-indicatie van uw woning. U krijgt dan bezoek van een van de deskundige makelaars van Baljeu en Staal.

Begeleiding bij verkoop

Een woning verkopen is de kunst niet. Een woning voor een aanvaardbare prijs, binnen een redelijke termijn, wél. Zeker in een tijd als deze. Daar kan Baljeu en Staal u bij helpen. We hebben de naam een makelaarskantoor te zijn dat een professionele aanpak combineert met een persoonlijke behandeling. Wel zo prettig. We begeleiden u bij het gehele traject, van de allereerste taxatie tot en met de laatste handtekening. Samen met u ontwikkelen we een verkoopstrategie die bij u past. En komen tot een vraagprijs die recht doet aan de ontwikkelingen op de markt en uw eigen rechtvaardigheidsgevoel. Gedurende de gehele verkoopfase informeren we u continu over de voortgang. Natuurlijk heeft u geen omkijken naar het verkoopproces. We nemen de complete verkoop uit handen, inclusief bezichtigingen, het maken van de publiciteitsfoto's, plattegronden en nog veel meer. Veel aandacht besteden we aan een optimale presentatie. Want zien is kopen, zeker in de huizenmarkt. Als NVM-lid plaatst Baljeu en Staal uw woning kosteloos door op funda.nl, de site met het grootste huizenaanbod van Nederland! Wilt u weten wat Baljeu en Staal u méér kan bieden? Hoe we denken dat een optimaal verkoopplan voor uw situatie eruit ziet? En wat de mogelijke kosten zijn? Informeer vrijblijvend.

Taxatie

Het kan wel eens nodig zijn dat een geldverstrekker van u een taxatierapport van uw huidige woning verlangt. Uiteraard dient zo'n taxatie te worden uitgevoerd door iemand die terzake kundig is. Baljeu en Staal heeft alle expertise in huis om elke woning - groot of klein - optimaal te taxeren. Inclusief een goed onderbouwd taxatierapport dat door elke geldverstrekker wordt geaccepteerd.