Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Bakker Blok Letens Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartHereplein 3 
9711 GA  Groningen
Telefoon0503130441
Fax0503180230
Websitewww.bblmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (10)
Snelheid (10)
Prijs-kwaliteitverhouding (8)
Marjan van Til20 maart 2011
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (10)Prijs-kwaliteitverhouding: (8)
Klant geweest: ja (huur woning)
Adres woning: Eikenlaan 95
Ik had gereageerd op een woning. Er werd contact met mij opgenomen met de mededeling dat de woning al was verzegd. Maar ik werd tegelijk getipt voor een andere woning. Men had een en ander uitgezocht en volgens Bakker Blok Letens makelaars kwam ik wel voor de woning in aanmerking. Direct werd een aanvraagformulier toegestuurd met info over de nieuwe woning. Nadat ik alle formulieren en benodigde bijlagen had aangeleverd, kon ik de woning ook al direct bezichtigen. Nadat ik mijn belangstelling had getoond, was binnen een dag al contact gelegd met de verhuurder en kreeg ik de huurovereenkomst met nota's al toegemaild. De contacten die ik heb gehad (persoonlijk, telefoon, mail) waren uiterst vriendelijk, professioneel en betrokken. En dit gepaard met een snelheid en voortvarendheid om u tegen te zeggen. Chapeau!

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Bakker Blok Letens Makelaars

René Bakker, Harry Hisken en Suzanne Zijlstra (makelaardij), Albert Blok, Henk Letens en Ellen Runhart, (hypotheken, verzekeringen en financiële planning) staan garant voor deskundigheid, scherpe tarieven, snelle service, een flinke dosis ervaring en … veel enthousiasme.

Op onze site treft u uiteraard ons actuele aanbod van woonhuizen en bedrijfspanden aan, maar ook uitgebreide informatie over ons kantoor en onze dienstverlening ontbreekt niet.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en nodigen u van harte uit om een keer langs te komen op ons kantoor aan het Hereplein 3 te Groningen.