Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Baas Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartVrieseweg 155 
3311 NV  Dordrecht
Telefoon0786131222
Fax0786143535
Websitewww.baasmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
De beslissing om een huis te kopen, heeft menigeen al heel wat kopzorgen opgeleverd. Of u nu particulier of bedrijfsmatig voor een dergelijk besluit staat. Want laten we wel wezen: het gaat om veel geld en een langdurige verbintenis.

Het zou fijn zijn, als er voor al uw wensen en vragen één partij was die alle oplossingen kon bieden. Helaas, wat sommigen ook beweren: die partij bestaat niet. Eén blik in het telefoonboek leert, dat het aanbod aan makelaars groot is. Hetzelfde geldt voor het aantal mogelijkheden op hypotheekgebied. Hoe kiest u? En voor wie of wat?

Toch denkt Baas Makelaardij dat een bezoek aan ons kantoor meer dan de moeite waard is. Wij kennen de markt en de mogelijkheden. En wat naar ons idee nog veel belangrijker is: dankzij de kennis en kunde van onze mensen kunnen wij altijd juist dat pakket samenstellen dat het best bij uw specifieke situatie past.

Al 60 jaar weten zowel particulieren als bedrijven Baas Makelaardij te vinden als het gaat om effectieve bemiddeling tussen partijen. Niet voor niets vloeit een belangrijk deel van onze opdrachten voort uit mond tot mond reclame. Wij beschouwen het als een groot compliment dat tevreden klanten ons aanbevelen.

Graag nodigen wij u uit voor een gesprek over ontwikkelingen op het gebied van bouwen en onroerend goed, taxaties, verzekerings- en hypotheekproducten, in relatie tot uw specifieke wensen en mogelijkheden.

Tot spoedig ziens!