Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Anja van de Ven Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartVestdijk 165
5611 CB  Eindhoven
Telefoon0402511077
Fax0402510473
Websitewww.anjavandeven.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Of u nu uw woning wilt verkopen of op zoek bent naar nieuwe woonruimte, een appartement, een tweede huis: in alle gevallen komt er veel op u af. U zult veel informatie moeten verzamelen en evenveel beslissingen moeten nemen. Hoe bepaalt u bijvoorbeeld de waarde van de woning die u wilt kopen of verkopen? Is de bouwkundige staat van het pand wel in orde? Zou er geen sprake zijn van bodemverontreiniging? De koopakte, voldoet die wel aan de voorwaarden? En wat zijn de juridische consequenties als er zich problemen voordoen? Dat u professionele begeleiding kunt gebruiken bij zo’n belangrijke stap, begrijpen wij maar al te goed. Daarom is er één adres waar u een antwoord krijgt op al uw vragen. En meer dan dat!

ANJA VAN DE VEN MAKELAARDIJ

Anja van de Ven, de enige vrouwelijke vrijgevestigde registermakelaar in Eindhoven, maakt graag tijd voor u, evenals de andere (vrouwelijke) medewerkers. Deskundigheid, vriendelijkheid, en optimale begeleiding zijn de sleutelwoorden in de dienstverlening van ons kleinschalige makelaarskantoor in het hart van de stad.

Bij Anja van de Ven Makelaardij vindt u een deskundige die u door het hele proces heen loodst. Wij staan u met raad en daad bij, tijdens alle stappen die u neemt. Dat wij u daarbij goede voorlichting geven, vriendelijk en geduldig zijn, is voor ons vanzelfsprekend. Wij nemen u zoveel uit handen als u zelf wilt; u kunt de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis met een gerust hart aan ons overlaten.

FILOSOFIE

Het kopen of verkopen van een woning is meer dan een zakelijke transactie. Het gaat tenslotte om uw "thuis" en om beslissingen die niet alleen rationeel, maar zeker ook emotioneel genomen worden. Daar hebt u een deskundige bij nodig: een vertrouwde, objectieve, betrokken en rationele vakvrouw op wie u kunt bouwen.

In onze dienstverlening vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van de plaatselijke en regionale omstandigheden, de ontwikkelingen in de huizenmarkt en in wet- en regelgeving. Niet voor niets is Anja van de Ven lid aangesloten bij NVM én gecertificeerd, beëdigd en geregistreerd Makelaar-Taxateur onroerende zaken. Alle geregistreerde NVM Makelaar-Taxateurs voldoen aan hoge opleidings- en bijscholingseisen. De certificatie en registratie garanderen u dan ook dat u te maken hebt met een vakbekwame Makelaar-Taxateur.

Vakkennis vinden wij echter niet het enige belangrijke in ons vak. Mensenkennis is minstens zo belangrijk. Om die reden besteden wij veel zorg en aandacht aan onze klanten; wij willen weten wat uw wensen, plannen en behoeften zijn, om u op die manier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


DIENSTEN

Bij Anja van de Ven Makelaardij kunt u terecht voor:

· De verkoop van uw woning

· De aankoop van een woning

· Taxaties