Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Amstelland Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartPrinsengracht 750
1017 LD  Amsterdam
Telefoon020 320 90 80
Fax020 364 26 22
Websitewww.amstellandmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 5 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (7,6)
Snelheid (8,2)
Prijs-kwaliteitverhouding (8,6)
G. Wieringa15 september 2011
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (10)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: Konigslaan
Ik heb mijn woning verkocht en een nieuwe woning aangekocht middels Amstelland Makelaars. Zeer gedegen kantoor, zij kennen de stad en de plekjes. Ik kan ierdereen ook aanraden om eens kennis te maken met Amstelland.
Annelies16 september 2009
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: ja (verhuur woning)
Wij hebben meer dan 3 jaar geleden Amstelland Makelaars in de arm genomen om op die manier onze 2e woning netjes te verhuren, we wilden geen zwarte onderhuur. De huizenprijs om te verkopen was op dat moment ongunstig. Onze voorwaarde was dat mensen niet naar de huurcommissie zouden kunnen stappen. Amstelland heeft ons verzekerd dat de mensen die wij uitgekozen hadden GEEN procedure zou kunnen starten bij de huurcommissie omdat ze geen Nederlands paspoort hebben. Wij hebben daar toen op vertrouwd en hebben onze woning verhuurd. Nog geen 2 maanden later kregen wij een telefoontje dat onze huurders een procedure gingen aanspannen waarbij zij helaas volledig in hun recht bleken te staan. Gevolg is dat wij al meer dan 3 jaar ongewenste huurders in ons huis hebben zitten en er maandelijks enkele honderden euro`s op moeten toeleggen, wat ons veel moeite kost om op te brengen. Achteraf kunnen wij ons natuurlijk wel voor ons hoofd slaan dat we zo blind zijn gevaren op dit gezelschap, maar wij zitten dus wel met echte narigheid en we weten ook niet hoe lang dit voort zal duren!
Taylor26 augustus 2009
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (9)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Paramaribostraat
Tijdens de verkoop van de mijn oude woning dan ik zeer goed geadviseerd en begeleidt door Amstelland makelaars. De verkoop van de woning is zeer spoedig verlopen. De advies verkooprpijs werd uiteindelijk ook de Transactieprijs, zeer kundig. Ook over de courtage kan ik zeggen dat deze zeer scherp was. Zij werken 6 dagen per week van 8 tot 8! Ik kan iedereen adviseren in zee te gaan met Amstelland. Met vriendelijke groet, Mevrouw R. Taylor.
Er zijn nog 2 beoordelingen verborgen - deze beoordelingen tonen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Amstelland Makelaars B.V.

Ons kantoor is gevestigd in het hart van Amsterdam aan de Prinsengracht nabij het Amstelveld en de Utrechtsestraat. Wij opereren in de regio Amsterdam en ver daarbuiten.

Sinds jaren zijn wij actief in aan- / verkoop en huur- / verhuur van onroerend goed en alles wat daarbij komt kijken. Van woningen tot bedrijfspanden, van hypotheken tot bouwbegeleiding.

Onze verhuurafdeling is gespecialiseerd in het bedienen van de Expat markt in Amsterdam en Amstelveen. Ook voor het beheer van uw onroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres.

Doordat wij met een klein team werken, bent u bij ons geen dossiernummer. Een goed persoonlijk contact staat bij Amstelland Makelaars voorop. Als geen ander kennen wij de markt, de mensen en hun wensen.

Moderne makelaars met ouderwetse service!