Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Alfred Bakker Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartRijksstraatweg 233 
9752 CA  Haren
Telefoon0505344533
Fax0505340287
Websitewww.alfredbakker.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
T.24 mei 2016
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: Rhee
Wij willen graag het pand kopen maar horen niets. Ook onze aankoopmakelaar heeft gebeld en wordt niet terug gebeld. Tot onze grote verbazing spraken wij mensen met precies dezelfde ervaring met hetzelfde huis. Ook hun aankoopmakelaar hoort niets! Niet bepaald een goede reclame voor Alfred Bakker makelaardij.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Alfred Bakker weet van wonen
Van alle huizenmarkten thuis

U bent op zoek naar een nieuwe woning, of u heeft plannen om uw woning te verkopen. Dan wilt u snel actie ondernemen, maar zonder ondoordachte beslissingen te nemen. Een ervaren makelaar kan u hierbij van onschatbare waarde zijn. Alfred Bakker beschikt over een ruim aanbod van woningen en een team van makelaars met gedegen marktkennis. Dankzij veertig jaar ervaring op het gebied van aankoop, verkoop, taxaties en de bemiddeling bij hypotheken en verzekeringen, zijn wij als geen ander thuis op de woningmarkt. Daarom kunnen wij met recht zeggen: Alfred Bakker weet van wonen.

Ons kantoor is gevestigd aan de Rijksstraatweg 233 te Haren. Daar vindt u een presentatie van het NVM-woningaanbod en uitgebreide informatie over het kopen, verkopen en het financieren van een woning.

Bij het kopen van een woning kunnen de makelaars van Alfred Bakker u begeleiden en adviseren. We kennen de regionale markt als geen ander. Wij inventariseren uw woonwensen en kunnen de woning voor u vinden die bij u past. Heeft u een woning op het oog, dan beoordelen wij die objectief. Bijvoorbeeld door de woning deskundig te taxeren of een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren. Zo kunnen wij u behoeden voor een aankoop waar u achteraf spijt van krijgt.