Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Agterdenbosch Makelaardij Leidschendam B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartKoningin Julianaweg 9
2264 BA  Leidschendam
Telefoon0703018890
Fax0703018221
Websitewww.agterdenbosch.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Agterdenbosch NVM-makelaars is ruim dertig jaar gevestigd in de regio Voorburg/Leidschendam en is één van de grotere makelaarskantoren in deze omgeving. Dat heeft veel voordelen. Met meer dan tien ervaren binnen- en buitendienstmedewerkers weten we als geen ander hoe de ‘markt’ zich in deze regio ontwikkelt. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en we hebben zeer goede contacten met betrokken partijen.

Onze werkwijze is helder en wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering. Wij bieden u graag een kosteloos oriënterend gesprek aan over al uw wensen en vragen. Daarbij ontvangt u uiteraard duidelijkheid over onze dienstverlening en de prijsstelling. Flexibiliteit in het maken van afspraken voor bezichtigingen vinden wij belangrijk. Immers, de koper van vandaag krijgt dagelijks nieuw woningaanbod. Onze buitendienstmedewerkers zijn graag bereid om op korte termijn een afspraak te maken.

Wellicht zet u binnenkort een belangrijke stap. Een stap om van woning te veranderen. Een stap ook met belangrijke financiële consequenties, waarbij een gesprekspartner gewenst is. Agterdenbosch NVM Makelaars is zo'n partner.

Naast onze kennis van zaken kunt u van ons een persoonlijke service en een vertrouwensrelatie verwachten.

Kortom: Agterdenbosch NVM Makelaars is een partner waarop u kunt bouwen.

Agterdenbosch NVM Makelaars heeft ook een kantoor aan de Prins Bernhardlaan 226 te Voorburg