Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Advizier Makelaars Friesland

Contactgegevens

AdresToon op kaartSt Jacobsstraat 46
8911 HV  Leeuwarden
Telefoon058 2158578
Fax058 2158579
Websitewww.advizier.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
Jerzy de Groot11 januari 2010
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Van Asbeckstraat 8, leeuwarden
Makelaar neemt niet uit zichzelf contact op met verkopende partij. Zelfs niet na > 1 jaar.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Een woning kopen doet u niet van de ene op de andere dag

Vaak is het een complex proces waarin u veel keuzes en afwegingen maakt. Misschien is het kopen van een woning wel de grootste persoonlijke financiële transactie die u ooit in uw leven zult doen.

Het zoeken naar een koopwoning is vaak een leuke en spannende tijd. U vergelijkt, weegt af en streept voor- en nadelen tegen elkaar weg. Langzamerhand ontdekt u aan welke eisen uw droomwoning moet voldoen. Nu nog de juiste woning!

Dit zoekproces is vaak een emotionele aangelegenheid, immers uw afwegingen zijn in eerste instantie gebaseerd op wat u ziet. Dit is logisch, u voelt zelf aan of de woning die op het oog hebt inderdaad wat voor u kan zijn.

Wij weten op basis van onze jarenlange ervaring dat een professionele begeleiding door een makelaar bij aankoop een waardevolle ondersteuning is. Zo attenderen wij u op aandachtspunten waar u zelf niet direct bij stil staat. U kunt het tenslotte het maar één keer goed doen!


Uw woning verkopen

Uiteraard heeft u bepaalde verwachtingen van de verkoop van uw woning. Alleen al de afweging eerst kopen of eerst verkopen is een belangrijke beslissing.

Hoe snel verkoop ik mijn woning en wat zou de opbrengst zijn? Zijn mijn verwachtingen realistisch ingeschat? Dit zijn allemaal logische vragen. Het antwoord op deze vragen kunnen wij u verschaffen.

De verkoopopbrengst minus uw huidige hypotheekschuld en verkoopkosten bepalen de overwaarde die in uw woning zit. Deze overwaarde zal bij financiering van een nieuwe woning vaak weer worden aangewend. Het is dus van het grootste belang de verkoopwaarde van uw eigen woning zo exact mogelijk vast te stellen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Voorop staat dat u bij ons een uitgebreid en degelijk advies krijgt met de makelaar en hypotheekadviseur aan één tafel. Door deze combinatie van disciplines onder één dak kunnen wij uitstekend (financieel) coachen zowel tijdens de verkoop en eventueel aankoop alswel voor de toekomst!

Graag nodigen wij u uit om in een vrijblijvend gesprek kosteloos uw mogelijkheden te analyseren. Bel ADVIZIER Makelaars Friesland: 058-216 85 85 voor het maken van een afspraak!