Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

Contactgegevens

AdresToon op kaartBurg Mazairaclaan 2
5242 AV  Rosmalen
Telefoon0735212908
Fax0735219550
Websitewww.abelen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (8)
Snelheid (9)
Prijs-kwaliteitverhouding (7)
H.J. Tijsseling26 augustus 2010
Klantvriendelijkheid: (8)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (7)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Koepelstr 7 5243SC Rosmalen
Na de meest slechte ervaring met nvm Brouwers- Honselaar makelaar Berlincum, het huis in de verkoop gegeven bij ABELEN makelaars Rosmalen. Abelen makelaars komt hun afspraken na ; geven een prima service en zijn betrouwbaar. Het huis is door hun binnen 3mnd. verkocht [bijna voor de vraagprijs 5.6ton], met een goede afterservice. HULDE voor ABELEN makelaars.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij Abelen makelaars en taxateurs bv, het adres waar al 25 jaar geregeld wordt dat u zorgeloos uw hart kunt verpanden. Terwijl u afscheid neemt van uw oude woning of alvast uw nieuwe woonomgeving verkent, zorgen wij ervoor dat het zakelijke gedeelte van een leien dakje gaat. Wij staan als team klaar om u te begeleiden bij de koop of verkoop van uw woning. Vanzelfsprekend nemen wij de hele papierwinkel van u over. Van de intentie tot koop of verkoop tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht zijn we bemiddelaar, aanspreekpunt en raadgever. Ook als er daarna nog iets mocht zijn, kunt u natuurlijk bij ons terecht. Maar in de praktijk is gebleken dat onze clienten zelden nog vragen hebben.
Wij nemen ruim de tijd om u goed te informeren en doen uitgebreid verslag van de plus-, maar ook van de mindere punten van de woning. Niet een snelle afwikkeling, maar tevreden klanten op de lange termijn: daar staan we voor. Zorgeloos uw hart verpanden? Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.