Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

A9 ERA Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartEngelenburg 76?
2036 RS  Haarlem
Telefoon0235404904
Fax0235356724
Websitewww.a9makelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieERA
A9 ERA Makelaars Haarlem is een jong & dynamisch kantoor, dat in 1999 begonnen is aan de Schoterweg in Haarlem en sinds het voorjaar van 2000 gevestigd is aan de Engelenburg 76 te Haarlem, waar het kantoor centraal gelegen is in ?Molenwijk? in het gelijknamige winkelcentrum te Haarlem-Schalkwijk. De wat wonderlijke naam is tot stand gekomen daar wij zijn begonnen met een kantoor in zowel Amstelveen als in Haarlem, welke verbonden worden door de snelweg. Wij zijn zowel bij verkoopbegeleiding als bij aankoopbegeleiding actief in de regio groot Amsterdam, regio Zuid-Kennemerland, IJmond, Haarlemmermeer tot aan de Bollenstreek aan toe!

A9 ERA Makelaars mag dan een jong kantoor zijn, het kan desondanks bogen op vele jaren makelaardij ervaring en het spreekt voor zich dat wij zijn aangesloten bij de grootste en oudste branche organisatie van makelaars: Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een vereniging die staat voor kwaliteit en een degelijke opleiding.

Naast persoonlijke benadering en aandacht, is kwaliteit en met name het behoud daarvan voor ons een voortdurend punt van aandacht. Juist daarom hebben wij in 2000 besloten om met de franchise organisatie ERA in zee te gaan en de naam ERA aan haar naam toe te voegen, met als slogan: \"ERA Sterk door Service\".

Door aangesloten te zijn bij de NVM en ERA Nederland N.V. zijn wij in staat uw woning op de best mogelijke manier in de markt te zetten. De dienstverlening van een ERA makelaar behoort namelijk tot de meest uitgebreide. Door inzet van unieke \"marketing-tools\" en o.a. vermelding op www.funda.nl en www.era.nl wordt uw woning optimaal in de markt gezet.

De NMV marktcijfers bewijzen dat ERA makelaars meer, beter, sneller ?n tegen de hoogste verkoopprijs weten te verkopen. Wij als A9 ERA Makelaars bewijzen dit door als relatief klein kantoor al jarenlang in de top van best scorende makelaarskantoren van de regio Zuid-Kennemerland te staan, waarbij wij regelmatig de hoogste opbrengsten hebben behaald.

Zowel uw verkoop als uw aankoop, van klein tot groot, krijgt bij ons alle aandacht. Al onze medewerkers zijn gemotiveerd, vindingrijk en betrouwbaar en zijn u graag van dienst! Daarnaast zijn onze makelaars gecertificeerd register makelaars-taxateurs en voldoen aan de hoogste opleidingseisen.

ERA. Sterk door Service!