Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

A.B.O. Makelaars o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartZuiderplein 27 
8911 AN  Leeuwarden
Telefoon0582138888
Fax0582138645
Websitewww.abomakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
A.B.O. Makelaars begeleiden u naar uw ideale woning!!!!!

A.B.O. Makelaars is een jong en actief makelaarskantoor voor Leeuwarden en omstreken. Het kopen van een huis is voor een koper vaak een emotionele gebeurtenis. Niet zelden komt het voor
dat een koper "verliefd" wordt op een woning. Hij of zij is dan al gauw geneigd om een prijs te betalen welke gebaseerd is op emotie en niet op een objectieve waardebepaling.

Het kopen van een huis is dus zeker ook een zakelijke en juridische gebeurtenis.
A.B.O. Makelaars weten door een gedegen opleiding en vooral door ervaring van de hoed en de rand. Wij weten waar we op moeten letten, zijn goed in het voorlichten van onze klanten en zijn in staat om in te spelen op eventuele problemen en om deze op een goede en adequate manier op te lossen.

A.B.O. Makelaars kunnen u helpen bij het zoeken van uw ideale woning.
Daarbij letten wij niet alleen op het feit of de woning overeenkomt met uw wensen, maar ook op allerlei andere zaken: de waarde, de courantheid, staat van onderhoud, omgeving, eventuele sloop-/nieuwbouwplannen in de buurt welke de waarde van de woning kunnen beinvloeden.

Voor een gedegen advies bent u bij A.B.O. Makelaars aan het goede adres. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Tevens kunt u bij A.B.O. Financiƫle Diensten terecht voor uw hypotheek en verzekeringen voor u nieuwe of bestaande woning. A.B.O. Financiƫle Diensten beschikt over deskundige adviseurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en belastingwetgeving.
Een hypotheek is meer dan de financiering van uw woning. Vaak is de hypotheek de basis van een financieel plan, waar ook zaken als (levens)verzekeringen en een pensioenvoorziening deel van uitmaken. Onze adviseurs kunnen u hiermee van dienst zijn.
A.B.O. Makelaars Leeuwarden: 058-2138888.