Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

3B Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartDorpsstraat 5 
2661 CD  Bergschenhoek
Telefoon0105216600
Fax0105220520
Websitewww.3Bmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
3B Makelaardij is een dynamische en compacte organisatie met een totaalpakket van diensten op het gebied van de onroerendgoedmarkt en aanverwante zaken.

3B Makelaardij is al 15 jaar een begrip in de zogenaamde 3B-hoek: Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk, maar daarnaast ook in Rotterdam e.o. Het bemiddelen, voor zowel aankoop als verkoop hierbij is dé specialiteit van 3B Makelaardij. De gekwalificeerde medewerkers van 3B Makelaardij kennen de onroerendgoedmarkt in dit werkgebied als geen ander en kunnen daardoor snel reageren, hetgeen de kansen op succes bevordert. 3B Makelaardij draagt zorg voor een zorgvuldige en snelle afwikkeling van alle benodigde formaliteiten.

Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen). Een NVM makelaar onderscheidt zich door haar klanten van een deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk totaaladvies te voorzien. Onze NVM makelaars werken permanent aan verbetering van kennis en kunde. En zij blijven op de hoogte van de nieuwst ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten in het vakgebied. Hiermee kunt u uw voordeel doen!!

In samenwerking met onze erkend hypotheekadviseurs kan 3B Makelaardij zorgdragen voor een passende hypotheek. De medewerkers zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in het verzorgen van een totale financiële planning en kunnen, indien dat gewenst is, een totaalpakket aanbieden. De keuze is aan de u!

Kom eens vrijblijvend langs op één van onze kantoren of bezoek onze internetsite: www.3bmakelaardij.nl Hierop vindt u alle nuttige informatie over de te koop staande objecten.